Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej ogłasza nabór na stanowisko technika
INSTYTUCJA: Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
MIASTO: Łódź
STANOWISKO: technik
DYSCYPLINA NAUKOWA: technologia żywności, mikrobiologia, chemia
DATA OGŁOSZENIA: 01.02.2019
TERMIN SKŁADANIA OFERT: 17.02.2019
LINK DO STRONT: www.p.lodz.pl/praca
SŁOWA KLUCZOWE: technolog, odczynniki chemiczne
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Przygotowywanie odczynników chemicznych i podłoży mikrobiologicznych na zajęcia dydaktyczne
- Obsługa aparatury pomiarowej i badawczej (np. spektrofotometr, zaciernica laboratoryjna), a po przeszkoleniu urządzeń ciśnieniowych (autoklaw, kocioł parowy)
- Przygotowywanie oprzyrządowania stanowisk pracy dla studentów w ramach realizowanych zajęć dydaktycznych
- Wykonanie podstawowych analiz chemicznych piwa, wina, pieczywa
WYMAGANIA WOBEC KANDYDATA:
- Wykształcenie wyższe
- Podstawowa znajomość obsługi komputera
- Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
- Dyspozycyjność czasowa (uczestnictwo w zajęciach dydaktycznych w godzinach popołudniowych i w weekendy)
Zgłoszenia zawierające:
- CV ze zdjęciem i list motywacyjny z dopiskiem: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych ( Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz.926z późn.zm.)
oraz
- podpisaną klauzulę informacyjną dla kandydatów do pracy w Politechnice Łódzkiej - załącznik 1 (Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy) oraz zgodę Kandydata/Pracownika na przetwarzanie danych)
będą przyjmowane do dnia 17.02.2019, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź, budynek A4. IIIp, Biuro Instytutu pokój 320 w godz. od 815- 1500, Tel. (42) 6313479, (42) 6313471 lub pod adresem e-mail: itfim@adm.p.lodz.pl
Uprzejmie informujemy, że odpowiemy tylko na wybrane oferty.
Data dodania:2019-02-01
Data aktualizacji
Data zakończenia
Wprowadzone przez:
Filip Podgórski